..


  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ;
  Το δικό μας στυλ στην φωτογραφία (γάμου-Βάπτισης) κινείται περισσότερο προς μια διακριτική καταγραφή με σαφείς επιρροές από την φωτογραφία ρεπορτάζ, με τις εικόνες να τονίζουν αυθόρμητες στιγμές και συναισθήματα που ξεδιπλώνουν την ιστορία της ημέρας. Δεν θα παραλείψουμε να βγάλουμε και τις κλασσικές φωτογραφίες με τις οικογένειες-φίλους εφόσον το επιθυμείτε, γιατί δεν τις θεωρούμε ασήμαντες, μακροπρόθεσμα τουλάχιστον η αξία τους αυξάνεται. Αυτό που θεωρούμε πολύ σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε εικόνες σεβόμενοι τις προσωπικές σας στιγμές. Η ανθρώπινη επαφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Δεν θέλουμε να μας επιλέγετε μόνο γιατί σας προσφέρουμε μια ανταγωνιστική υπηρεσία, αλλά γιατί νιώθετε ότι επικοινωνείτε ευχάριστα μαζί μας και θα θέλατε να είμαστε εμείς που θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να καταγράψουμε τις προσωπικές σας στιγμές.

  ΠΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ;
  Θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες ώστε να μπορέσουμε να έχουμε όσο το δυνατόνπερισσότερες επιλογές και πλήρης καταγραφή της ημέρας σας.Ίσως η πιο χρονοβόρα αλλά και σημαντική διαδικασία μετά τον γάμο και την βάπτιση είναι η επεξεργασία και ο διαχωρισμός των φωτογραφιών μιας και έχουμε να κάνουμε επιλογή ανάμεσα από χιλιάδες φωτογραφίες. Θέλουμε όμως να σας παρέχουμε όσο γίνεται πιο σωστά και ξεκάθαρα την ουσία γλυτώνοντας σας από τον μπελά των αμέτρητων φωτογραφιών.

  ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ;
  Χρησιμοποιούμε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR της CANON, και συγκεκριμένα MARK III που μαζί με τους σταθερούς φακούς ( όχι Zoom ) μας δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία σε δύσκολες φωτιστικές συνθήκες αλλά και πιο ατμοσφαιρικές φωτογραφίες (στην Ελλάδα συχνά γίνονται νύχτα οι γάμοι ). Έξτρα φωτιστικά tungsten συνεχούς φωτισμού, αυτόνομα LED, studio flash, διαλέγουμε ανάλογα το μέρος και τις συνθήκες που επικρατούν. Και φυσικά πατέντες που έχουμε φτιάξει μόνοι μας.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ;
  Τα Ψηφιακά άλμπουμ είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος παρουσίασης των φωτογραφιών σας. Η τριβή μας με την γραφιστική μας προφύλαξε από τις λεγόμενες «παιδικές ασθένειες» ( χρήση πολλών φωτογραφιών, εφέ κλπ) προτιμάμε τον μινιμαλ σχεδιασμό γιατί θεωρούμε ότι βοηθάει στο να είναι διαχρονικό αλλά και να αναδεικνύονται περισσότερο οι φωτογραφίες σας. Το προσχέδιο το κάνουμε με δική μας επιλογή και αφού το δούμε στην συνέχεια μαζί προχωράμε στην εκτύπωση του. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε Ψηφιακά άλμπουμ γάμου-βάπτισης σχεδίων και μεγεθών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

  ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ (ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ;
  Ναι φυσικά μπορείτε να τα πάρετε αν έχετε κλείσει κάποιο πακέτο που συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Για δική σας διευκόλυνση τα ανεβάζουμε σε ένα server από όπου μπορείτε εσείς και όποιος θέλετε να επιλέξει τις φωτογραφίες από τον γάμο σας χωρίς να χρονοτριβείτε εσείς καθόλου. Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν δικά μάς για προωθητικές χρήσεις, πχ internet, έντυπα μέσα κλπ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ;
  Ναι και τον θεωρούμε πολύ σημαντικό! Είναι κάποιος που συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια μαζί και είναι γνώστης του αντικειμένου. Βοηθάει στο να γίνεται πιο γρήγορα με ασφάλεια και «χαλαρά» η δουλειά μας.

  ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
  Έχουμε εξωτερικούς συνεργάτες που σας προτείνουμε και μπορείτε να απευθυνθείτε και μόνοι σας ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που σάς εκφράζει. Σίγουρα το βίντεο γάμου έχει κάνει ραγδαία βήματα τα τελευταία χρόνια και έχει ανέβει στην υπόληψη των ζευγαριών για αυτό και εμείς το προωθούμε. Εξωτερικοί συνεργάτες που και συστεγαζόμαστε:

  www.iliketomovieit,gr – Νίκος Δήμου.

  www.vasiliskallinderis.camera – Βασίλης Καλλιντέρης.


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ;
  Σε κάνα δυο χρόνια και βλέπουμε…. πέρα από την πλάκα τα δείγματα είναι έτοιμα σε 2 εβδομάδες μετά τον γάμο σας. Θα μπορούσαν να είναι και την επόμενη μέρα αλλά θέλουμε να σας παρέχουμε (με επεξεργασία) απλά και ξεκάθαρα την ουσία, το απόσταγμα, γλυτώνοντας σας από τον μπελά των αμέτρητων φωτογραφιών. Τα δείγματα ανεβαίνουν σε προσωπικό server όπου μπορείτε να τα δείτε, μοιραστείτε και να παραγγείλετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

  ΓΑΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ;
  Φυσικά η αγάπη μας για την φύση και τα ταξίδια μας κάνει ιδιαίτερα πρόθυμους για μία φωτογραφική πρόκληση εκτός Αθηνών. Έχουμε κάνει στη Σύρο, Τήνο, Μονεμβασία, Γιάννενα, Πόρο, Λευκάδα, Κρήτη, Ναυπλιο, Παρνασσός, Θεσσαλονίκη κ.α.
  Ένας προορισμός στον οποίο και έχουμε μεγάλη εμπειρία είναι η Σαντορίνη, λόγο της καταγωγής μας . Γνωρίζουμε κάθε ενδιαφέρουσα γωνιά της για φωτογράφιση αλλά και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε σχετικά. Επειδή συνήθως ερχόμαστε για 2 και 3 μέρες καλό θα ήταν να συμφωνήσουμε ( κλείσετε την ημερομηνία ) αρκετά νωρίς για να υπάρχει η διαθεσιμότητα αλλά και να οργανωθούμε καλύτερα.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PHOTOGRAPHIC;
  Μια ομάδα φωτογράφων ο Δημήτρης , ο Μανόλης, και οι συνεργάτες μας Κώστας και Γιάννης που είμαστε ήδη πολλά χρόνια μαζί. Πρώτα ταιριάξαμε σαν άνθρωποι και σιγά- σιγά κουμπαριάσαμε στην δουλειά αλλά και στην ζωή! Δεν έχουμε εξωτερικά συνεργεία και αναλαμβάνουμε όσες δουλειές μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας και σωστά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά που συστεγαζόμαστε και ασχολούνται με την βιντεοσκόπηση. Μέλημά μας είναι η γεύση που θα σας αφήσουμε να είναι γλυκιά και ευχάριστη όπως και η συνεργασία μας.

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ;
  Η προκαταβολή είναι το 30% στην συνέχεια λίγο πριν το γάμο σας τα ξαναλέμε για να τα θυμηθούμε και δίνετε ένα επιπλέον 40% στα δείγματα και με το προσχέδιο του άλμπουμ εξοφλείται . Σε περίπτωση ακύρωσης του γάμου δεν επιστρέφετε η προκαταβολή. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας απλά ελέγχουμε την διαθεσιμότητα μαζί.

  ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
  Δύσκολη ερώτηση… στοιχεία που θα εκτιμούσαμε σίγουρα είναι η ειλικρίνεια και από κει πέρα τα υπόλοιπα ακολουθούν, άνθρωποι χαμογελαστοί, γενναιόδωροι χωρίς κόμπλεξ ( πολύ σημαντικό να τα έχουν καλά με τον εαυτό τους ), γεμάτοι ζωή και διάθεση.


   

  BLOGmindrinos